Έχουμε πιο πολύ δύναμη παρά θέληση.
Κι αυτό πιο συχνά συμβαίνει για να δικαιολογηθούμε στους ίδιους τους εαυτούς μας, γιατί φανταζόμαστε τα πράγματα για αδύνατα.
Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκό

Μεταφορά ΑμεΑ

Δύο ιδιόκτητα ειδικά πούλμαν με ανελκυστήρες για αναπηρικά αμαξίδια δεκαπέντε και δεκαοχτώ θέσεων αντίστοιχα και ένα μικρό πολυμορφικό αυτοκίνητο διαθέτουμε για την καθημερινή μεταφορά των παιδιών στους χώρους δράσης μας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδρομές.
Το κέντρο μας λειτουργεί καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες του έτους από τις 8:00 π.μ. ως τις 3:00 μ.μ. .
Το Μικτό Κέντρο  Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α η «ΚΥΨΕΛΗ» εκπροσωπεί τα Άτομα με Αναπηρία όλου του Νομού. Στους χώρους δράσης μας μεταφέρονται με τα δικά μας πούλμαν τα παιδιά από τον Δήμο Μυτιλήνης και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του.
Λόγω το ότι είμαστε Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δεν είναι οικονομικά εφικτό από εμάς να μεταφέρουμε τα παιδιά από τα υπόλοιπα μέρη του Νησιού λόγων των μακρινών χιλιομετρικών αποστάσεων.
Είναι όμως εγγεγραμμένα μέλη μας όπου ενημερώνονται από την Κυψέλη για θέματα που συνδέονται με την αναπηρία και συμμετέχουν σε κάποιες από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας εφόσον μεταφερθούν σε εμάς από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 10:21