Έχουμε πιο πολύ δύναμη παρά θέληση.
Κι αυτό πιο συχνά συμβαίνει για να δικαιολογηθούμε στους ίδιους τους εαυτούς μας, γιατί φανταζόμαστε τα πράγματα για αδύνατα.
Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκό

Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας

Από την ίδρυση η "Κυψέλη" Α.με.Α. με την έμπρακτη υποστήριξη των φίλων αλλά και την δράση των εθελοντών έχει κατορθώσει με συνεχή δραστηριότητα να κάνει αισθητή την παρουσία του στην κοινωνία του Νομού αλλά και Πανελλαδικά.
Από τα τακτικά του μέλη το 70% είναι ηλικίας 20-40 ετών και το 30% από 10-20. Έχει συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνικοποίηση, στην ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, στην επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση των μελών. Επίσης έχει συμβάλλει αποτελεσματικά στην οργάνωση όλων των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ( Α.ΜΕ.Α.) που κατοικούν στο Νομό Λέσβου μέσω της κοινωνικής έρευνας και της καταγραφής των αναγκών τους. Στην προώθηση και προαγωγή των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Τέλος, κατάφερε χάρη στην υποστήριξη επώνυμων και ανώνυμων συμπολιτών, των επιχειρηματιών, των επαγγελματιών του Νησιού μας να αποκτήσει ιδιόκτητο Κέντρο με σύγχρονες κτιριακές προδιαγραφές για να στεγάσει τις ολοένα και αυξανόμενες δραστηριότητες των μελών της.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 07:51